Onze ambitie: Ameland nog mooier maken

Tuinen, wegen en bermen, landbouwgrond, groenstroken of natuurgebied: als het gaat om aanleg, beheer of onderhoud, vindt u bij Nagtegaal Ameland de vakmensen die, samen met u, Ameland nog mooier willen en kunnen maken.

Onze basis en ons werkterrein

Het bedrijf is in juni 1957 opgericht door Willem Nagtegaal. In 1996 hebben de zoons Klaas Hendrik en Gerrit Willem de onderneming overgenomen. De uitvalsbasis voor het team van Nagtegaal is een royaal bedrijfscomplex, centraal op het eiland in de Ballumerbocht. Hier bevinden zich loodsen en het kantoor, op een ruim terrein, dat ruimte biedt voor de opslag van materieel en materiaal, schelpen, zand, grond en voor groenrecycling en compostering. Overal op Ameland komt u de vakmensen van Nagtegaal tegen. Als het moet 24 uur per dag en 7 dagen per week, want voor taken als oogsten, gladheids- of calamiteitenbestrijding is Nagtegaal altijd inzetbaar.

Kwaliteit

Nagtegaal werkt met ca. 20 medewerkers die, door opleiding en training, geschoold en gecertificeerd zijn voor alle activiteiten die het bedrijf uitvoert. Nagtegaal beschikt onder andere over het ISO 9001 certificaat en is VCA 2008 5.1 gecertificeerd. 

Nagtegaal is/biedt:

Ga naar Nagtegaal Infra: voor civieltechnische werkzaamheden en agrarisch loonwerk Ga naar Nagtegaal Hoveniers: voor vakbekwame aanleg van uw tuin op Ameland Ga naar Nagtegaal Groenrecycling: voor recyling van snoeiafval


Nagtegaal Ameland - Nagtegaal Ameland
Nagtegaal Ameland - Nagtegaal Ameland